מצרכים
חבילת פתי בר וניל
חבילת פתי בר שוקולד
2 שמנת מתוקה
2 אינסטינג פודינג
1 כוס חלב
קערה עם כוס חלב
תבנית חד פעמי..מרובעת
במיקסר מכינים את הקצפת שמנת,פודינג והחלב לקצף חזק ויציב.
תובלים את הבסקווטים בחלב ומסדרים בתבנית לפי צבעים אחד שוקולד אחד וניל או..שורה וניל שורה שוקולד
מסדרים שני שכבות..ומעל שמים חצי מהקצפת מורחים ומישרים.
שוב תובלים את הבסקווטים ומסדרים מעל הקצפת שתי שכבות ,מוסיפים את יתרת הקצפת, מישרים ומחליקים,
ניתן לפזר מעל בסקווטים מעט רטובים בחלב או עם חמאה מומסת, או פשוט להשאיר אותה ככה חלקה
מכניסים למקפיא ללילה שלם
(בעוגות האלה ככל שהן במקפיא יותר טעימות) ..או ל 8 שעות מוצאים חצי שעה לפני ההגשה
ניתן לזלף סירופ שקולד..