Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 תבניות אנגליש.

500 גרם גבינה לבנה 5%
500 גרם פתי בר
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה

*לטבילת הפתי בר:
כוס חלב פושר
2 כפות נס קפה
2 קפסולות אספרסו חצי כוס

*לקרם:
1 שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל

*אופן הכנה:
מרפדים את התבניות בניילון נצמד.
תובלים את הפתי בר בחלב עם הקפה ומרפדים את התבנית ואת התחתית.
מכניסים למקפיא עד שנעשה את הקרם.
בקערת המיקסר שמים את הגבינה השמנת הפודינג מקציפים עד קרם יציב אך לא קשה. מעבירים לשק זילוף.
מזלפים שכבה מהקרם בתחתית התבנית. מוסיפים שכבה של פתי בר תבול בחלב עם הקפה ככה 2 שכבות וסוגרים מעל עם עוד שכבה של פתי בר. סוגרים עם הניילון. מכניסים למקפיא לשעה.
מקציפים את החומרים של הקרם.
מוציאים את העוגה מהמקפיא הופכים על צלחת הגשה מקשטים עם הקצפת לפי דמיונכם מפזרים שוקולד מגורד
בהצלחה 🌹🌹

מתכוןמתכון

עוגת בסקווטים עם גבינה ואספרסו 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים