Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים לקצפת :
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר

מקציפים היטב את כל מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
ומוסיפים לקצפת
חצי כוס חלב(כוס ש.קרה)
2 מיכלים של גבינה לבנה
500 גרם מעורבבים עם
4 כפות סוכר
ומערבבים בתנועות קיפול את החלב והגבינה אל תוך הקצפת
עד לאיחוד .
שומרים בצד כמה כפות מהקצפת המוכנה לקישוט

חבילת פטיבר בטעם שוקולד

מעט ריבת חלב לקישוט

ההרכבה:
מקציפים את כל מצרכי הקצפת
עד לקבלת קצפת יציבה .

טובלים בסקויטים במעט חלב ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית בינונית.
מעל מורחים שליש מהקצפת והגבינה מסדרים עוד שכבת בסקויטים ומורחים שליש נוסף מהקצפת מעל שוב ביסקויטים
ושוב מורחים שכבה אחרונה של קצפת בצורה אחידה

מקשטים במעט ריבת חלב. ומעל מגרדים שוקולד לבן או חלב
אני גילפתי בעזרת קולפן תלתלי שוקולד
מזלפים כמה פרחים מסביב מהקצפת ששמרנו בצד .

מכניסים לקירור לפחות 8 שעות

באהבה אסתי ❤️

מתכוןמתכון

עוגת בסקויטים וגבינה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים