Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים לקצפת :
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר

אופן הכנה :
מקציפים היטב את כל מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
ומוסיפים לקצפת
חצי כוס חלב(כוס ש.קרה)
2 מיכלים של גבינה לבנה
500 גרם מעורבבים עם
4 כפות סוכר
ומערבבים בתנועות קיפול את החלב והגבינה אל תוך הקצפת
עד לאיחוד .
שומרים בצד כמה כפות מהקצפת המוכנה לקישוט
2 חבילות בסקויט בציפוי שוקולד
ההרכבה:
מקציפים את כל מצרכי הקצפת
עד לקבלת קצפת יציבה .

**כמות הקצפת מספיקה ל 2 תבניות אינגליש..

אופן הרכבת העוגה :
טובלים בסקויטים במעט חלב ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית אינגליש
מעל מורחים מעט מהקצפת והגבינה מסדרים עוד שכבת בסקויטים ומורחים שוב מעט מהקצפת מעל שוב ביסקויטים
ושוב מורחים שכבה אחרונה של קצפת בצורה אחידה
מזלפים כמה פרחים מעל הבסקויטים מהקצפת ששמרנו בצד .
ניתן לגלף מעט שוקולד מעל בעזרת קולפן .
מכניסים לקירור לפחות 8 שעות
אסתי

עוגת בסקויטים מצופים שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים