תבנית מרובעת 24
ביסויקיטים שוקולד
חלב לטבילה
מוס שוקולד:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 מוס שוקולד
מוס וניל:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 מוס וניל
גנאש קרמל:
120 גרם שוקולד לבן
סירופ קרמל / מייפל
אופן ההכנה:
טובלים ביסקיויטים בחלב ומסדרים בשורות בתבנית
מקציפים מוס שוקולד, מורחים מעל שכבת הביסקיויטים ומיישרים
טובלים ביסקויטים בחלב
ומסדרים מעל שכבת המוס.
מקציפים מוס וניל מורחים מעל הביסקיויטים ומיישרים, שוב מסדרים ביסויקיטים טבולים בחלב מעל.
ממיסים שוקולד לבן מערבבים עם סירופ קרמל שלא יהיו גושים ומצפים את שכבת הביסקיויטים, מקשטים בביסקיויטים מפוררים.
מכניסים למקרר לכמה שעות…