Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת בצק פריך שוקולד אגוזים ‏מתכון מנצח שלי ..‏פשוט שכחתי כמה ‏שהעוגה הזאת ‏טעימה כל כך הרבה זמן לא הכנתי
אותה‏ .. החלטת ‏להוסיף אגוזים לשוקולד ‏וזה יצא התמונה מדברת בפני עצמה ‏תכינו תהנו שיהיה לכם מתוק כל היום מצרפת מתכון . לא לשכוח לסמן בלייק

סיגלית ימין
‏מצרכים

לעוגה
200 ‏גרם ‏מחמאה ,
3 ‏כוסות קמח,
1 ‏אבקת אפייה,
‏1ביצה ,,
1 ‏סוכר וניל,
1‏כוס סוכר,

למלית השוקולד
1/4 כוס אגוזים טחון גס
3/4 ‏סוכר,
1/4 כוס מים,
4 ‏כפות קקאו
50 ‏גרם שוקולד מריר,
‏כפית תמצית וניל,
כפית נס קפה ,
50 ‏גרם מחמאה ,
4 ‏ביצים לארג׳,

הוראות הכנה
‏את כל מצרכי ‏הבצק נלוש ‏לקבלת בצק אחיד לחלק את הבצק לשניים3/4 -1/4 ‏בניילון נצמד נעטוף 1/4 ‏מהבצק ונניח במקפיא ‏את החלק הגדול ‏נרדד על ניר אפיה ‏בגודל התבנית ‏ ,‏אפשרות של ‏תבנית מרובעת או עגולה. נסים בצד ‏בינתיים ,

נכין את המלית של השוקולד ,‏בסיר קטן נבשל את ‏הסוכר, מים, קקאו, ‏שוקולד, ‏נס קפה ,תמצית וניל, ‏מחמאה, ‏נצנן טוב את ‏המלית, של ‏השוקולד ,‏נוסיף ‏4 ‏ביצים בזו אחר זו נערבב ,נוצר קרם,נשפוך ‏על הבצק ,‏נוציא את הבצק ‏במקפיא נגרד ‏בפומפייה. גסה מעל. השוקולד נוצר פירורים נאפה את העוגה על חום 180 ‏מעלות 30 ‏דקות ‏לבדוק שהקסם יוצא יבש בתיאבון סיגלית ימין🌹

עוגת בצק פריך שוקולד אגוזים_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים