עוגת בצק פריך שוקולד אגוזים מתכון מנצח שלי ..פשוט שכחתי כמה שהעוגה הזאת טעימה כל כך הרבה זמן לא הכנתי
אותה .. החלטת להוסיף אגוזים לשוקולד וזה יצא התמונה מדברת בפני עצמה תכינו תהנו שיהיה לכם מתוק כל היום מצרפת מתכון . לא לשכוח לסמן בלייק
סיגלית ימין
מצרכים
לעוגה
200 גרם מחמאה ,
3 כוסות קמח,
1 אבקת אפייה,
1ביצה ,,
1 סוכר וניל,
1כוס סוכר,
למלית השוקולד
1/4 כוס אגוזים טחון גס
3/4 סוכר,
1/4 כוס מים,
4 כפות קקאו
50 גרם שוקולד מריר,
כפית תמצית וניל,
כפית נס קפה ,
50 גרם מחמאה ,
4 ביצים לארג׳,
הוראות הכנה
את כל מצרכי הבצק נלוש לקבלת בצק אחיד לחלק את הבצק לשניים3/4 -1/4 בניילון נצמד נעטוף 1/4 מהבצק ונניח במקפיא את החלק הגדול נרדד על ניר אפיה בגודל התבנית ,אפשרות של תבנית מרובעת או עגולה. נסים בצד בינתיים ,
נכין את המלית של השוקולד ,בסיר קטן נבשל את הסוכר, מים, קקאו, שוקולד, נס קפה ,תמצית וניל, מחמאה, נצנן טוב את המלית, של השוקולד ,נוסיף 4 ביצים בזו אחר זו נערבב ,נוצר קרם,נשפוך על הבצק ,נוציא את הבצק במקפיא נגרד בפומפייה. גסה מעל. השוקולד נוצר פירורים נאפה את העוגה על חום 180 מעלות 30 דקות לבדוק שהקסם יוצא יבש בתיאבון סיגלית ימין🌹