Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
כוס חד פעמים שתייה קרה
תבנית מספר 26 עגולה

‏לבצק
שלוש כוסות קמח
200 גרם מחמאה
חצי כוס. סוכר
ביצה אחת
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל‏‏.

‏ ‏מילוי לתפוחים!‏
שני קילו תפוחים גרנד סמית׳ שטוף לקלף לחתוך ‏לרצעות דקות
כפית קנמון
חצי כוס סוכר
שני כפות אנסטינט פודיניג וניל /או‏. קורנפלור

הכנה
‏בקערת המיקסר ‏לשים ‏מחמאה ‏סוכר ‏לארבל כמה דקות ‏נוצר קרם להוסיף ביצה ‏סוכר וניל על מהירות נמוכה להוסיף ‏את הקמח ‏אבקת אפייה ‏לארבל ‏ ‏לתערובת אחידה. לבצק אחיד ‏ ‏לאחד את הבצק לחלק לשנים 3/4. ו1/4 ‏את החלק הגדול נרדד ‏על תבנית עם נייר אפיה וגם את השוליים ‏.לשים ‏במקרר ,את החלק השני לשים במקפיא ,
להכין את ‏מילוי התפוחים,
את התפוחים ‏לקלף לחתוך.לרצעות דקות דקות להוסיף סוכר ‏קנמון ‏ ‏2כפות אינסטנט פודינג וניל/ או ‏‏קורנפלור לערבב,‏‏ ‏ ‏לחכות ‏כמה דקות ,‏לסנן את הנוזלים, את הבצק ‏לחורר במזלג בכמה מקומות ולשפוך את התפוחים מעל ‏להוציא את הבצק מהמקפיא לגרד בפומפייה ‏גסה ‏מעל התפוחים לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 35 ,40 דקות ‏ כל אחת והתנור שלה לבדוק ‏

בהצלחה בתיאבון

סיגלית ימין ‏‏

עוגת בצק פריך ‏תפוחים_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים