מצרכים
כוס חד פעמים שתייה קרה
תבנית מספר 26 עגולה
לבצק
שלוש כוסות קמח
200 גרם מחמאה
חצי כוס. סוכר
ביצה אחת
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל.
מילוי לתפוחים!
שני קילו תפוחים גרנד סמית׳ שטוף לקלף לחתוך לרצעות דקות
כפית קנמון
חצי כוס סוכר
שני כפות אנסטינט פודיניג וניל /או. קורנפלור
הכנה
בקערת המיקסר לשים מחמאה סוכר לארבל כמה דקות נוצר קרם להוסיף ביצה סוכר וניל על מהירות נמוכה להוסיף את הקמח אבקת אפייה לארבל לתערובת אחידה. לבצק אחיד לאחד את הבצק לחלק לשנים 3/4. ו1/4 את החלק הגדול נרדד על תבנית עם נייר אפיה וגם את השוליים .לשים במקרר ,את החלק השני לשים במקפיא ,
להכין את מילוי התפוחים,
את התפוחים לקלף לחתוך.לרצעות דקות דקות להוסיף סוכר קנמון 2כפות אינסטנט פודינג וניל/ או קורנפלור לערבב, לחכות כמה דקות ,לסנן את הנוזלים, את הבצק לחורר במזלג בכמה מקומות ולשפוך את התפוחים מעל להוציא את הבצק מהמקפיא לגרד בפומפייה גסה מעל התפוחים לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 35 ,40 דקות כל אחת והתנור שלה לבדוק
בהצלחה בתיאבון
סיגלית ימין