מצרכים לתחתית:
תבנית קפיצית 24
200 גר’ שוקולד מריר
100 גר’ חמאה
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 אבקת אפייה
ממיסים את השוקולד עם החמאה ומצננים מעט
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר לקצף חזק. להנמיך מיקסר להוסיף חלמונים.
להוסיף את השוקולד לקצף בתנועות עטיפה. להוסיף את הקמח ואפייה. או קמח תופח.
נערבב מעט עד שהקמח נטמע בתערובת.
ניצוק לתבנית ונאפה כ-30 דקות 180 מעלות. לא לייבש אותה.
קרם וניל:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
להקציף הכל יחד עד קבלת קרם
קרם שוקולד:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג שוקולד
1 כוס חלב
להקציף הכל יחד עד קבלת קרם
לאחר אפיית בסיס הבראוניז נניח לו להצטנן ואז ניצוק על הבסיס את קרם הוניל ניישר היטב ונכניס למקרר לחצי שעה
כעבור חצי שעה ניצוק על קרם הוניל נקפיא חצי שעה להתייצבות ואז ניצוק את הקרם השוקולד להחזיר למקפיא חצי שעה בינתיים להכין גנאש ולצנן מעט.
ציפוי גנאש:
1/2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
להמיס יחדיו לצנן ולשפוך על העוגה. להכניס שוב למקפיא עשר דקות ואז נקשט את העוגה בשוקולד לבן.
להעביר לקירור לכמה שעות.