Share with:


פרווה

אופן הכנה

250 גרם שוקולד מריר
1 מחמאה או כוס שמן
6 ביצים L
רבע כפית מלח
2 כפות תמצית וניל
3/4 כוס קמח
3/4 כוס קקאו
כוס אגוזים (לא חייב )
ההכנה-
1)ממיסה בבן מארי ( סיר עם מים ומעליו קערה )
שוקולד ומחמאה /שמן (אפשר במיקרו)
2)מעבירה לקערת המיקסר
מהירות נמוכה(3)
3) מוסיפה את הביצים אחד אחד לאיחוד.
4) מוסיפה את שאר המצרכים לפי הסדר.
5) תבנית בנונית עם נייא אפיה.
6) תנור שחומם מראש 180 מעלות
כ-20 דקות.
כשהעוגה מתקררת חותכת לריבועים
בתאבון💖💖💖💖💖

עוגת בראוניז_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים