Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

*חומרים*
300 גר שוקולד מריר מומס עם 200 גר מחמאה/חמאה.
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפייה
1.5 כוסות שקד לבן טחון
4 ביצים
קורט מלח

*הכנה*
להקציף ביצים בשלמותם עם סוכר,סוכר וניל וקורט מלחלקבלת קצף מעט תפוח,לשם להוסיף:
שוקולד ומחמאה מומסים,אבקת אפייה וקמח שקדים.
לערבב קלות לקבלת בלילה אחידה.
אפייה בתבנית 24
טמפרטורה 170 .
להשמר מאפיית יתר,שלא לגרום לייבוש הברואניז
לשמור במקרר להתייצבות.

*הערה*
לפני אפייה אפשר לפזר מעל הבלילה,אגוזים,סוגי שוקולד שונים.

באהבה ענקית אורנה ועלני

עוגת ברואניז ללא גלוטן ופרווה_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

439 מתכונים