*חומרים*
300 גר שוקולד מריר מומס עם 200 גר מחמאה/חמאה.
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפייה
1.5 כוסות שקד לבן טחון
4 ביצים
קורט מלח
*הכנה*
להקציף ביצים בשלמותם עם סוכר,סוכר וניל וקורט מלחלקבלת קצף מעט תפוח,לשם להוסיף:
שוקולד ומחמאה מומסים,אבקת אפייה וקמח שקדים.
לערבב קלות לקבלת בלילה אחידה.
אפייה בתבנית 24
טמפרטורה 170 .
להשמר מאפיית יתר,שלא לגרום לייבוש הברואניז
לשמור במקרר להתייצבות.
*הערה*
לפני אפייה אפשר לפזר מעל הבלילה,אגוזים,סוגי שוקולד שונים.
באהבה ענקית אורנה ועלני