לבסיס לתבנית 24
שרוול של פתיבר בטעם שוקולד
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים דק
100 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה:
לרסק את הפתיבר להוסיף אגוזים חמאה
לשטח 3/4 מהתערובת בתבנית ולהדק הייטב
ולהכניס למקפיא להתייצבות!
מלית גבינה
2 שמנת מתוקה להקציף הייטב ולהוסיף
1 פודינג ווניל ורבע כוס חלב
שהקצפת יציבה נוסיף
1 גבינה לבנה 250גרם
1 שמנת של פעם
סוכר ווניל
נערבב…(אני הוספתי גם יולו ווניל לא חובה)
כשהמלית מוכנה נעביר אותה לתבנית שהוצאנו מהמקפיא
להעביר את הגבינה
לפזר מעל את תערובת הפתיבר שנשארה ושוב למקרר ללילה …