ממליצה מאוד
6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 חבילה אינסטינג
4 כפות קרונפלור ( לא בהריון)
1 שמנת חמוצה
1 גבינת שמנת
2 גבינה 9%
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם הסוכר
להנמיך לדרגה נמוכה ולהוסיף את החלמונים ושאר המצרכים באטיות.
לחמם תנור בחום גבוה 200 מעלות
לשמן ולרפד עם נייר אפייה סיר אלומניום או תבנית 28/26 ולהכניס 10 דקות ראשונות על חום גבוה ו50 דקות על 170
לכוון שעון:)
להשאיר לאחר אפייה שעה בתנור ולהוציא ולצנן
להכניס למקרר לפחות שעתיים שתתייצב
להוציא מי שרוצה יחצה אותה לחצי שהיא יציבה היא נוחה לעבודה
למרוח קרם אינסטיג באמצע ולצפות גם מעל העוגה…לא תתחרטו.