בסיס::
2 כוסות ביסקוויט טחון דק
100 גר חמאה מומסת
חצי כוס ריבת חלב
2 כפות קוקוס
למלית הגבינה::
3 קופסאות גבינת שמנת.
2 גביעים שמנת חמוצה
1 ורבע כוסות סוכר
3 ביצים
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קונפלור
2 כפות קוקוס
לקצפת::
מיכל שמנת מתוקה, מוקצף עם:1 אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
1 כף ריבת חלב.
קישוט::
מיני עוגיות אלפחורס
3 כפות קוקוס קלוי.
הכנה:
לתבנית 26 מרוחה במרגרינה, כולל הדפנות, להצמיד ביסקוויט טחון ולהדק לבסיס התבנית, למרוח מעל ריבת חלב ולפזר קוקוס.
לקערת המיקסר, להניח, גבינות, שמנת חמוצה וסוכר, להקציף, בהדרגה, להוסיף כל פעם ביצה אחת, להוסיף חומרים יבשים עד לקבלת בלילה אחידה, להעביר את הבלילה לתבנית וליישר,
להכניס לתנור מחומם מראש ל160 מעלות, אפייה עד להתייצבות ולקרר.
למרוח קצפת ולקשט בעוגיות אלפחורס וקוקוס קלוי.
באהבה/אורנה ועלני🌹🌹🌹🌹🌹