Share with:


חלבי

אופן הכנה

בס"ד
ערב מואר לכולם🙏
לכבוד החג בלבן
שאוטוטו יגיע לכאן
בע"ה משתפת אתכם במתכון לעוגת גבינה אפויה ומוצלחת😋
לבסיס העוגה (תבנית קפיציץ גודל 26)
כוס ו 1/4 בסקיוויטים מפוררים
ו 60 גר מרגרינה מומסת לערבב יחד ולהדק בתבנית משומנת.
להפריד 5 ביצים
ולהקציף את החלבונים (הלבן של הביצה) עם חצי כוס סוכר
במקביל את החלמונים (הצהוב של הביצה) לערבב עם כוס סוכר
ו 4 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל
3 גביעי גבינה
לבנה 9%
ושמנת חמוצה אחת 1 סוכר וניל
ו 3/4 כוס קמח תופח
(אני החלפתי בקמח כוסמין וחצי שקית אבקת אפייה)
לערבב הכל יחד לתערובת חלקה
ובמקביל לקפל פנימה את החלבונים המוקצפים
למזוג הכל מעל הביסקיוויטים ולהכניס לאפייה כשבתחתית התנור לשים תבנית עם מיים
לאפות בחום של 120 מעלות למשך שעה ולאחר מכן להעלות את החום ל 175 מעלות למשך חצי שעה עד לקבלת צבע זהוב לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור עד שתתקרר בלי לפתוח את התנור …
בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון❗

עוגת גבינה אפויה ומוצלחת😋_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

50 מתכונים