Share with:


חלבי

אופן הכנה

7 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
750 גר' גבינה לבנה
250 גר' גבינת שמנת
1 שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
1 אינסטנט פודינג וניל
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
להקציף חלמונים עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר. להוסיף את שאר החומרים עד לאיחוד.
להוסיף בתנועות קיפול את החלבונים לתערובת הגבינה ב 3 פעמים.
להעביר לתבנית 26 משומנת עם מרגרינה.
לעטוף בנייר כסף ולאפות עם תבנית מים
15 דקות בחום של 230,
ולהוריד לחום של 150 ולאפות עוד שעה.
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה שעתיים בתנור סגור. להוציא מהתנור ולקרר היטב.

קרם:
2 שמנת להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
להקציף יחד עד לקבלת קרם יציב. למרוח מעט על העוגה, את השארית להעביר לשקית זילוף ולזלף
סביב העוגה.
פטל שחור:
300 גר' פטל
1/2 כוס סוכר
5 גר' ג'לטין
3 כפות מים

לערבב ג'לטין ומים ולהניח בצד. לבשל מעט את הפטל עם הסוכר.
להמיס את הג'לטין ולערבב עם הפטל.
אפשר להוציא כמה חתיכות פטל ולשים בצד,
את השאר לטחון.
לשפוך על העוגה, ולשים את הפטל שהשארנו בצד.

מתכוןמתכון

עוגת גבינה אפויה ופטל שחור_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים