Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

מצרכים–*
** 5 ביצים מופרדות(שיהיו בחוץ לפחות שעה או ישר מהמכולת(זה עושה פלאים בגובה)
* *750 גבינה לבנה
**כוס סוכר
**אחד סוכר וניל..
**4כפות קופלור
**1שמנת רגילה

**להקציף..חלבונים עד שהם נהיות קצף לבן להוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה
**בקערה נפרדת(אפשר עם מיקסר ואפשר ידני) לערבב חלמונים עם גבינות וסוכר וניל והקונפלור לבלילה חלקה לקחת שתי כפות מהקצפת ולערבב עם הבלילה.
למזג את הקצפת עם הבלילה תוך כדי קיפול בעדינות לא לשבור את המרקם של הקצפת!!!

משמנים תבנית(איזה שרוצים 26 או מלבנית) ,שמים את כל הבלילה ,שמים את התבנית עם העוגה בתוך תבנית מים בתבנית אפיה המקורי של התנור
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל10 דקות ואז להנמיך ל-160 מעלות.למשך שעה ,לכבות את התנור ולשים כף בדלת של התנור..עד שהתנור מתקרר רק אז להוציא לטמפרטורת החדר ,לא להוציא את העוגה מהתבנית עד לצינון מלא!

יוצאת גבוהה וצבע משגע בחלק העליון….

עוגת גבינה אפויה – כשרה לפסח
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים