לתחתית ומעל העוגה:
2 כוסות קמח
200 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
חצי כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כף גרד לימון
1 ביצה
למלית הגבינות:
800 גר גבינת שמנת 5%.
200 גר שמנת חמוצה 9%
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.
3 כפות קונפלור
4 ביצים
1 כוס סוכר.
1 כף גרד לימון.
4 כפות גדושות מלית אוכמניות מוכנה.
הכנה:
מנפים קמח ומוסיפים את שאר החומרים, ללא הביצה.מערבבים לתערובת פירורית ומוסיפים את הביצה עד לאיחוד.
3/4 מהבצק משטחים על תבנית26/28 ומהדקים.
את ה1/3 הנותר יחד עם התבנית שומרים בהקפאה.
מערבבים את כל חומרי המלית פרט לאוכמניות לתערובת אחידה.
משטחים 3/4 מהבלילה מעל הבצק שבתבנית. מעל באופן אקראי מחלקים בעזרת כף את מלית האוכמניות.
מעל המלית שופכים את ה1/3 הנותר של בלילת הגבינה.
מעל הכל מגרדים את הבצק שהנחנו במקפיא.
אופים בטמפרטורה של 160 עד להזהבה קלה. מצנננים ובוזקים אבקת סוכר.