לתבנית 32 סיימ אורך 26 סיימ רוחב.
לבצק.
200גר חמאה
חצי כוס סוכר
ביצה
3כוסות קמח תופח
לשטרויזל.
100גר חמאה
חצי כוס סוכר
כוס קמח תופח
למלית גבינה.
900גר גבינה לבנה 5%
כוס סוכר
4ביצים
2כפות פודינג וניל
מערבבים חמאה וסוכר עד הומונגניות .מוסיפים ביצה וקמח מערבבים עד אחידות מעברים למקרר לחצי שעה.
השטרויזל
מערבבים את חמאה והסוכר במעבד מזון .מוסיפים את קמח ומערבבים קצרות מאוד ,עד לקבלת תערובת פירורית.
מלית גבינה.
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מוצאים את בצק מקירור ומרדדים לעובי חצי סיימ מניחים בתבנית מוזגים את המלית ומפזרים את השטרויזל.
אופים ב 160מעלות עד שעה.