העוגה נטולת קמח ומתאימה לאוכלים ללא גלוטן
עוגת גבינה אפויה בסיר ג'חנון 24
לרפד בנייר אפיה .נחמם תנור על 200 עם תבנית העמוקה שהיא מלאה במים רותחים (חצי גובה) להקציף 7 חלבונים עם כוס סוכר לקצף תפוח אך לא יציב. בקערה נוספת נקציף: 7 חלמונים , 3 גבינות 5% (750), כף תמצית וניל איכותית, 1גבינת שמנת נפוליון ( גביע), 3 כפות קורנפלור ו3 כפות אינסטנט וניל . לאחד את הקצף של החלבונים לחלמונים ולערבב בצורת עטיפה . לאפות כשעה ורבע בערך …כ10 דקות על 200 ולאחר מכן להוריד ל180 מעלות . בנתיים נכין : כף ג'לטין עם רבע כוס מים ונניח בצד ! כ20 תותים טחונים במחבת לחמם עם רבע עוס סוכר . לאחר 5 דקות לחמם מספר שניות את הג'לטין במיקרו ולהוסיף לתותים בעירבוב. לצנן ולקשט לאחר שהעוגה קרה . עוגה טעימה ואוורירת
גם לאוכלי ללא גלוטן העוגה מתאימה .