עוגה קלה להכנה, טעימה מאוד
מצרכים:
5 ביצים שלמות
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
350 גרם גבינה לבנה 5%
חבילה אינסטנט וניל
150 גרם חמוציות שטופים ומסוננים
2 כוסות קמח תופח או רגיל עם אבקת אפיה,
להבליע לתוך זה את החמוציות *אבקת סוכר לפידור
הוראות הכנה:
*משמנים תבנית עגולה מס' – 24 או מרובעת רגילה חד פעמית.
*מקציפים ביצים עד קבלת גוון בהיר, מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף. מפסיקים להקציף, מוסיפים לסירוגין, שמן, גבינה ומערבבים.
*מוסיפים קמח עם החמוציות ולערבב, מוסיפים אינסטנט וניל ומערבבים לתערובת חלקה.
*שופכים את התערובת לתבנית, ומיישרים יפה.
*מחממים תנור ל-180 מעלות, מנמיכים ואופים ב-170 מעלות כ-45 דקות, בודקים עם קיסם, שיצא עם מעט פירורים לחים.
*שומרים במקרר, מפדרים באבקת סוכר ורצוי לאכול בטמפרטורת החדר…