Share with:


חלבי

אופן הכנה

המצרכים:
2 כוסות קמח חד"פ חמה
1 שקית אבקת אפייה
1סוכר וניל
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1/3 כוס מים חמים
1 שקית סוכר וניל
1 כף מיץ לימון
גרידה מלימון שלם

לקרם הגבינה:
250 גרם גבינה לבנה 3%
גביע שמנת חמוצה 15%
3-4 כפות חלב
2 כפות גדושות פודינג וניל
1 ביצה שלמה
חצי כוס סוכר

אופן ההכנה :
לחמם תנור ל-165 מעלות טורבו, לשמן תבנית בגודל 26, או חד"פ בינונית.
בקערה להקציף ביחד את הביצים, הסוכר,וסוכר וניל, עד שמתקבלת
בלילה בהירה ותפוחה.
להוסיף את השמן באיטיות לבלילה תוך כדי ההקצפה.
להוסיף לבלילה לסרוגין את הקמח וא.אפייה,סוכר וניל, ו 1/3 כוס מים החמים.
להעביר את הבלילה המוכנה לתבנית המשומנת.ולהוסיף את תערובת
קרם הגבינה לבלילה
בעזרת שתי כפות,נחלק את קרם הגבינה מעל תערובת העוגה שבתבנית.לערבב עם קיסם עץ את קרם הגבינה בתערובת הבחושה,
לאפות כ- 40 דקות,
עד להזהבה קלה.
הגבינה תהיה מעט רוטטת אך
היא מתגבשת לאחר
שהיא מתקררת.
לזרות עליה א. סוכר.
העוגה טעימהההה!!

עוגת גבינה בחושה ♡_מתכון של נירה חופי – מאסטר מתכונים
נירה חופיספר המתכונים של
מתכון של

נירה חופי

50 מתכונים