לטחון 3/4 שרוול ביסקויטים לדק ולערבב עם 80 גרם חמאה מומסת ,ולהדק לתחתית.
להקציף 6 ביצים יחד עם כוס ורבע סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי
להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף :
גרידת לימון לא חובה , 1 סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע גבינת שמנת נפוליון
3 כפות קורנפלור
3 כפות טינסטנט וניל
לשפוך מעל התחתית ולאפות על 200 מעלות 10 דקות ראשונות
ומיד להוריד ל160 מעלות
לשעה וחצי
יש לעטוף את התבנית בניר כסף מסביב
לציפוי לא חובה:
לערבב 2 שמנת חמוצה יחד עם 2 כפות אבקת סוכר לערבב היטב ולשפוך מעל העוגה בעודה קרה ולהחזיר לתנור ל10 דקות על 160