6 ביצים גדולות
כוס סוכר
2 סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
להקציף את החלבונים עד שמתחיל להיות קצף להוסיף לעט לעט את הסוכר עד לקבלת קצף יציב לא חזק מדיי
בקערה שנייה לערבב את שאר החומרים לאחד את הקצף עם תערובת הגבינות בזהירות לא לשבור את הקצף לעט ב3 פעמים
להעביר לתבני משומנת לשים בתנור תבנית עם מים בתחתית וא העוגה על רשת מעל לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות 15 דקות להנמיך ל160 ועוד שעה ולא לפתוח את התנור לפחות שעה אחריי שמוכן בהצלחה
לקישוט
1שמנת מתוקה
כוס חלב ואיסטנט פודינג וניל
להקציף טוב ולקשט.
הפעם הוספתי אפרסקים.