עוגה בעצם שהיא 2
לעוגת הגבינה
5 ביצים.
500 גרם גבינה לבנה.
1 שמנת חמוצה גדולה.
חצי כוס חלב(כן)
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג.
2 כפות דבש.
רבע כוס סוכר.
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם הסוכר להכין את תערובת הגבינה להוסיף את הקצף ביצים לערבב בתנועות קיפול.
לעוגת הדבש.
2 ביצים
כוס קמח
כפית קינמון.
רבע כוס סוכר חום.
חצי כוס דבש
רבע כוס תה.
כפית קינמון
רבע כוס שמן.
תמצית וניל
כפית אבקת סודה.
שקית א, אפיה.
לערבב הכל יחד לעיסה.
לשמן תבנית מס 24 ולרפד בנייר אפיה.
לקחת מצקת או כף גדולה להניח מבלילת עוגת הדבש ומעליה את הבלילת גבינה לסירוגין.
בלילת עוגת הדבש היא פחות מבלילת הגבינה לכן היא תשאר בתחתי העוגה.
מה שנשאר מהגבינה פשוט ךצקת הכל ולנער.
לאפות בהתחלה ב200 אחר כך 150 מעלות שעה.
אין צורך בתחתית מים.
אין צורך להשאיר את העוגה בתנור.