Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

*בסיס*
2 כוסות ביסקוויט טחון דק.
100 גר חמאה מומסת.
להדק לתבנית 26.

*לעוגה*
5 ביצים
1 כוס סוכר.
1 שקית אבקת סוכר.
750 גר גבינה לבנה9%.
200 גר שמנת חמוצה.
1 גביע קציפת לימון וקוקוס(לא חובה)
1 שמנת מתוקה.
25 גר חמאה מומסת.
3 כפות קמח תפוחי אדמה.
3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
4 כפות קוקוס.

*ציפוי*
400 גר שמנת חמוצה.
2 כפות אבקת סוכר.
2 כפות קוקוס.

*הכנה*
לקערת המיקסר להכניס את כל מוצרי החלב ,סוכר וסוכר וניל.להקציף עד לאיחוד.
כל פעם להוסיף ביצה אחת עד להטמעתה בבלילה.
לבסוף להוסיף חומרים יבשים,לאחד לבלילה אחידה.
להניח מעל הביסקוויטים. ולאפות בטמפרטורה של 160 מעלות עד להתייצבות.
לערבב חומרי ציפוי פרט לקוקוס,למרוח מעל העוגה,ולעטר בקוקוס,

באהבה
אורנה ועלני💕💕💕💕💕/

מתכוןמתכון

עוגת גבינה וקוקוס_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים