חומרים:
5 ביצים
2 סוכר וניל
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
500 גר גבינה לבנה
200 גר שמנת חמוצה
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא פודינג וניל
1 כוס קוקוס
2 כפות גדושות ממרח קרמל
ציפוי::
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה וכף גדושה ממרח קרמל.
קישוט:
קוקוס
הכנה::
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח, בהדרגה להוסיף, סוכר, סוכר וניל, שמן, גבינות ושמנת חמוצה, עד לאיחוד.
בתנועת קיפול להוסיף מרכיבים יבשים ולאחד לבלילה אחידה.
לתבנית 26 משומנת כולל הדפנות, להעביר מחצית מהבלילה, לבלילה הנותרת, להוסיף את ממרח הקרמל ולערבב, לשפוך מעל הבלילה שבתבנית, ולשייש בעזרת המרית.
אפייה ב170 מעלות בתנור שחומם מראש עד לקבלת קיסם מעט לח ולקרר.
לצפות בגאנש ולקשט בקוקוס להשאיר להתייצבות במקרר.
באהבה/אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷