בסיס
1.5 כוסות עוגיות אוריאו מרוסקות גס
1 לחיצה תרסיס שמן
למלית
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
500 גר גבינה לבנה 5%
200 גר גבינת שמנת
200 גר שמנת חמוצה 9%
3 כפות קונפלור
3 כפות גדושות שקד לבן טחון דק.
קישוט
אבקת סוכר
הכנה
לשמן תבנית 24 גם בדפנות, מסביב להניח נייר אפייה לשם הגבהה.
לשטח עוגיות אוריאו על בסיס התבנית ולזלף מעל לחיצה אחת של תרסיס שמן.
מקציפים 5 חלבונים עם כל הסוכר לקבלת קצף יציב ולא קשה.
בקערה נפרדת מניחים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות עד שהכל נטמע.
יוצקים מעל הבסיס.
אפייה בתנור מחומם מראש כ10 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות. ועוד כשעה בטמפרטורה של 160.
מנחים תבנית מים ליצירת אידים במהלך האפייה
שומרים במקרר להתיצבות
מאבקים באבקת סוכר.