תבנית מלבנית אלומניום חד פעמי בגודל 31*22
להגשה
אבקת סוכר,סירופ מייפל או כל מה שאתם אוהבים
1 קילו גבינה לבנה 9% או 5%
1 ורבע כוסות סוכר( חד פעמי קר)
6 ביצים
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
2 כפות גדושות קמח רגיל
2 כפות גדושות קורנפלור
הכנה
לחמם תנור ל-150 מעלות.
בקערה טורפים את הגבינה והסוכר ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס..
טורפים פנימה את הביצים עם מטרפה ידנית( לא מקציפים).
עד שהכל מתאחד. .
מעבירים כשליש מהתערובת לקערה קטנה יותר ומוסיפים אינסטנט פודינד וניל, קמח וקורנפלור..
טורפים היטב עד שנעלמים כל הגושים..
מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים היטב..
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ואופים כשעה ורבע בערך, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי..
העוגה אמורה להישאר בהירה רק מתחילה להזהיב. ( מי שרוצה זהוב יותר כמוני יכולה).
ניתן להגיש את העוגה חמה או קרה ולפזר מעל אבקת סוכר או מייפל או כל דבר אחר שאוהבים