מצרכים לתבנית מלבנית 33*27 ס"מ או תבנית מלבנית ח"פ:
ותודתי היא לחברתי התותחית חופית אלמקייס על המתכון ועל צילום התמונות.
קילו וחצי גבינה לבנה 9%
200 גר' סוכר (כוס)
6 ביצים
חבילה אינסטנט פודינג וניל(80 גר')
40 גר' קמח(1/4 כוס)
40 גר' קורנפלור(1/4 כוס)
להגשה:
אבקת סוכר
סירופ מייפל
סירופ שוקולד-לבחירתכם
אופן ההכנה:
1. לחמם תנור ל-150
2. בקערה טורפים גבינה וסוכר מניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס.
3. טורפים פנימה(לא מקציפים)את הביצים.
4. מעבירים כשליש מהתערובת לקערה קטנה יותר,מוסיפים אינסטנט וניל,קמח וקורנפלור.
5. טורפים הייטב עד שנעלמים כל הגושים,מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים.
6. מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כשעה ורבע,עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי (מעט רוטטת כשמזיזים את התבנית) העוגה אמורה להישאר בהירה רק מתחילה להזהיב. ( מי שרוצא זהוב יותר אפשר)
7. ניתן להגיש את העוגה חמה או קרה…תכינו כוס נס קפה חזק ותקראו לי.