Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לתחתית:
250 גרם עוגיות ייו לפסח טחונים דק
100 גרם חמאה מומסת

לעוגה:
6 ביצים מופרדות
1 1/4 כוס סוכר
750 גרם גבינה לבנה 9%
1 גבינת נפוליון
2 כפות קמח תופח לפסח
2 כפות פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה לתחתית 
1) שמים בקערה את הפירורי עוגיות ושופכים את החמאה המומס ומערבבים ומהדקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 26 ס"מ
מכניסים למקפיא עד להכנה הבלילה

2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב

3) מערבבים את הגבינות עם החלמונים עד לאיחוד
לאחר מכן את שאר המרכיבים עד שאין גושים

4) שופכים את התערובת הגבינות לתחתית ואופים 15 דק? בתנור שחומם מראש ל200 מעלות
מנמיכים ל 170 מעלות לעוד שעה , משאירים אותה בתנור עד לקירור מוחלט

בהצלחה

עוגת גבינה כשרה לפסח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים