מתילי
לשמן תבנית ולהניח שקף מסביב לדפנות.
1 חבילת ביסקוויט לוטוס 250 גרם לפורר במעבד מזון. להוסיף 150 גר' חמאה מומסת.
לערבב היטב ולשטח על התבנית המשומנת.
אני הכנתי עם שקף .
את התערובת שופכים למרכז ומתחילים לבנות קיר באמצעות חבילת ביסקוויטים נוספת כאשר מצמידים לדופן בעזרת התערובת.
(לפי התמונה).
במיקסר להתחיל להקציף …
2 שמנת מתוקה
2 פודינג אינסטנט וניל
1/2 כוס חלב
3 כפות סוכר להוסיף בהדרגה.
לקפל 2 גבינה לבנה 5% (500 גר' סה"כ)
להעביר לתבנית ולשטח יפה בעזרת פלטה.
להעביר למקרר לפחות לשעה.
להמיס חצי צנצנת לוטוס במיקרוגל חצי דקה ולשפוך מעל הקרם-גבינה.
להזיז את התבנית עד שהכל מצופה.
לקשט ולצנן לפחות 8 שעות.
בהצלחה