למלית פירות יער:
שקית פירות יער של סנפרוסט קפואים
רבע כוס סוכר
חצי כוס מים
2 כפות מיץ לימוןכפית קורנפלור
לקלתית פירורים:
שרוול ביסקויטים
100 גר חמאה מומסת
למלית גבינה:
750 גר גבינה לבנה אני אוהבת של סקי
500 גר של שמנת חמוצה
כוס סוכר
קליפה מגורדת מלימון
כפית מיץ לימון
3כפות קורנפלור
5 ביצים L
לקצפת:
500 מייל שמנת מתוקה
רבע כוס אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
4 כפות פודינג וניל
מעט פירורים ביסקויטים טחונים דק
תבנית 24סיימ
למלית ריבה:
בסיר קטן שמים פירות קפואים עם סוכר ,מים ומיץ לימון ומבשלים פירות שמפשירים נוזלים והתערובת מגיעה לרתיחה .
מערבבים בכוס קורנפלור עם כפית מים עד להמסה ומוסיפים לסיר .ומבשלים 2דק עד שמתחיל להסמיך.
מוצאים מהגז מקררים על השיש ולמקרר עד שמכינים עוגה.
קלתית ביסקוויטים.
טוחנים בסקוויטים מוספים חמאה מוממסת מערבבים ומעברים לתבנית מיישרים.
מחממים תנור ל160 מעלות ללא טורבו .ולאפות קלתית 10דק.
למלית גבינה:
מערבבים גבינה עם שמנת חמוצה סוכר,וניל, מיץ לימון, וקורנפלור מערבבים מוסיפים ביצים מערבבים טוב עד שמתקבלת בלילה חלקה .
מוצאים תבנית עם קלתית ושופכים את הבלילה על פירורים ולתנור עד שמתייצבת העוגה מערך שעה ורבע תלוי בתנור. במשך אפייה לא פותחים תנור .מכבים תנור ומקררים שעה עוגה בתנור מוציאים מקררים על השיש .
מורחים על העוגה ריבה שהיכנו .
קצפת:
מקצפים כל המצרכים לקצף יציב מורחים בנדיבות על העוגה קרם .לוקחים שקית זילוף עם צנטר פרח ומזלפים עיגולים יפים מעל מפזרים ביסקויטים טחונים טיפונת . ולהכניס עוגה למקרר ללילה .
בתאבון.