*בסיס*
2 כוסות וופלים בטעם לימון טחון דק.
3 לחיצות של שמן קנולה.
*למלית הגבינה*
750 גר גבינה לבנה9%
200 גר גבינת שמנת
200 גר שמנת חמוצה
1 מכל שמנת להקצפה
5 ביצים שלמות
25 גר חמאה מומסת
1 כוס סוכר
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קונפלור
*ציפוי*
200 גר שמנת חמוצה
2 מיכלים מעדן לימון וקצפת
או אבקת סוכר
*הכנה*
לתבנית 26 עטופה בנייר אפייה וגם בדפנות התבנית ומשומנת בתרסיס שמן,להדק את הוופלים ולהשפריץ תרסיס שמן.
בקערת המקסר להכניס,גבינות,שמנת וסוכר ןלערבב היטב,כל פעם להוסיף ביצה עד להטמעתה.
לקפל חומרים יבשים עד לאיחוד המסה,להעביר מעל הוופלים וליישר.
להכניס לתנור מחומם מראש ל160 מעלות עד להתייצבות.
לערבב את מלית הציפוי ולפזר מעל העוגה.להשאיר להתייצבות במקרר.
באהבה/אורנה ועלני💕💕💕💕💕