Share with:


חלבי

אופן הכנה

*בסיס*
2 כוסות ביסקוויט טחון דק
100 גר חמאה מומסת
1 כף אבקת סוכר

*הכנה*
לערבב הכל בקערה ולהצמיד לבסיס תבנית 28.

*לעוגה*
5 ביצים
כוס ורבע סוכר
קורט מלח
25 גר חמאה מומסת עם 100 גר שוקולד לבן.
500 גר גבינה לבנה5%
500 גר גבינה לבנה9%
400 גר שמנת חמוצה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קמח תפוחי אדמה

*הכנה*
לקערת המיקסר,להכניס:
גבינות,שמנת חמוצה,סוכר,קורט מלח,חמאה מומסת עם שוקולד לבן,אינסטנט פודינג,קמח תפוחי אדמה.
לערבל עד לקבלת בלילה אחידה.
בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה עד להבלעתה בבלילה.
להניח הכל מעל בסיס העוגה.
לאפות בטמפרטורה של 160 עד להתייצבות העוגה

*ציפוי:
400 גר שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
2 כפות חלב/שמנת מתוקה.
לערבב הכל יחד
ולצפות את העוגה.

באהבה ענקית
אורנה ועלני💕💕💕💕💕

מתכוןמתכון

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים וללא אדים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

439 מתכונים