Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

 תקשיבו זה שלמות הכנתי התאהבתי
תבנית 24
**
להקציף 6 חלבון מידה L עם 1 כוס סוכר בכוס לשתיה קרה חד פעמי
כשהקצף מתייצב מנמיכים מהירות איטית איטית ומוסיפים את החלמון בהדרגה
1 שמנת חמוצה
1 גבינה לבנה 750 גרם 5 אחוז
1 שמנת מתוקה 500( – אני הוספתי גלידן
4 כפות קמח תפו"א
להמשיך לערבל לבלילה חלקה ממש ללא גושים
לשים בתבנית עגולה או מרובעת.
ולאפות אין צורך בטורבו אלא באפיה רגילה.
על 150 מעלות ל שעה וחצי .
להוציא לאויר ולהמתין שתתקרר ואז לחתוך

בהצלחה.באהבה אסיה גילעדוב

עוגת גבינה ללא קמח
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים