Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
500 גר גבינת כנען 5%
500 גר גבינה 3%
1 כוס סוכר
3 ביצים
3 כפות קונפלור

הכנה:
להקציף גבינות וסוכר,בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה אחת.
לקפל קונפלור ולאחד לבלילה אחידה.

להעביר את הבלילה לתבנית 24 עטופה בתחתית בנייר אפייה.
הכנסת העוגה לתנור קר בטמפרטורה של 160%כשעה וחצי.
ניתן לאבק באבקת סוכר.

כל העוגה 58 נקודות ,לא כולל אבקת סוכר

עוגת גבינה לפי שיטת הנקודות של שומרי משקל
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים