מתכון של אריה רוזנשטוק.
200 גרם בסקוויט לוטוס
100 גרם חמאה מומסת
1 קופסאה מסקרפונה
1 שמנת מתוקה
250 גבינה לבנה
2 כפות ממרח לוטוס
1 כף אבקת סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה :
מפוררים את הבסקוויט בבלנדר מאחדים עם החמאה .
מרפדים תבנית 22 עם הבסקווטים גם בתחתית וגם הספנות.
מכניסים למקפיא .
עם מערבל ידני בקערה מערבבים מסקרפונה וגבינה לבנה וממרח לוטוס .
בקערה אחרת מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סור והפודינג .
מאחדים את שנייהם .
יוצקים לתבנית משאירים מעט לקישוט .
מקשטים לפי דמיונכם .מכניסים לקירור לפחות שלוש שעות .
בהצלחה 🙏🙏🌹 לשתף שיהיה גם לאחרים
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518