אפייה:
– דואגים לחמם תנור מראש
-חום התנור תלוי בתנורים בדר"כ 170 מעלות למשך שעה ורבע
-תבנית עם מים בתחתית התנור תשמור לנו על מרקם קרמי ונימוח
-בסיום האפייה מכבים תנור ומשאירים את העוגה בפנים עם דלת פתוחה כשעה.
-מכניסים למקרר רק אחרי שהתקררה לגמרי
ועכשיו למתכון:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר (אני שמה 3/4 כוס)
750 גרם גבינה לבנה 9% או 1/2% לעוגה דיאטטית
1 שמנת חמוצה 15% (200 מ"ל)
מעט תמצית וניל
4 כפות קורנפלור
4 כפות פודינג וניל
כף חמאה מומוסת
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים חלמונים, גבינה לבנה, שמנת חמוצה ותמצית וניל להוסיף קורנפלור, פודינג ולערבב., מוסיפים גם את כף החמאה המומסת ושוב מערבבים היטב
2. להקציף את החלבונים עם כוס סוכר
3. מקפלים לבלילת הגבינות, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור 170 מעלות כשעה ורבע