חומרים לתחתית
תבנית קוטר 26 סמ"
140 גרם קמח
4 כפות אבקת סוכר
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה לתחתית:
מכניסים את חומרים והחמאה בהדרגה למיקסר עם להב עד לקבלת בצק פירורי,מעבדים את הבצק לכדור ומרדדים לעיגול ואופים כ10 דק עד להזבה
חומרים למלית
750 גרם גבינה 9%
250 גרם גבינה שמנת 30%
6 ביצים מופרדות
6 כפות קורנפלור
5 כפות קמח
1/2 כוסות סוכר למלית הגבינה
120 גרם סוכר לחלבונים
50 גרם חמאה מומסת
2/3 כוסות חלב
ההכנה:
1)מערבבים טוב את הגבינות עם 1/2 כוסות סוכר וחלמונים
2) מכניסים את הקמח וקורנפלור
3(שופכים את החלב והחמאה ומערבבים
4)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב
5(שופכים את החלבונים לתערובת הגבינות ולערבב בצורת מעטפה
6)שופכים לתבנית ואופים 10 דק הראשונות לחום מקסימלי של 220 מעלות
7) מוציאים את העוגה מהתנור
ומורידים את החום ל140 מעלות
8)ואופים לעוד שעה