Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס
2 כוסות ביסקוויט טחון דק.
2 לחיצות של תרסיס שמן.
שכבה ראשונה
1 ורבע כוסות שערות חלווה.
1 כוס שוקולד ציפס מריר.

לעוגה
400 גר גבינת שמנת 5%.
250 גר גבינה לבנה5%.
200 גר שמנת חמוצה 9%.
1 מיכל שמנת מתוקה.
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל.
3 ביצים
3 כפות קמח/קונפלור
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.

לאיבוק
אבקת סוכר

הכנה
לתבנית 24/26משומנת ועטופה בנייר אפייה,להצמיד לתחתית ביסקוויטים טחונים. לרסס מעל הביסקוויטים תרסיס שמן.
מעל הביסקוויטים לפזר בצורה שווה שערות חלווה ושוקולד ציפס.
להקציף,שמנת מתוקה,גבינות ,סוכר וסוכר וניל.
בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה אחת עד שהיא נטמעת בבלילה.
ולבסוף להוסיף,קמח/קונפלור ואינסטנט פודינג וניל.
אפייה 10 דקות ב180 מעלות וכשעה פלוס ב160 מעלות.
לצנן לילה במקרר.
לאבק באבקת סוכר

עוגת גבינה על מצע חלווה ושוקולד ציפס בחושה_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים