מתכון של אריה רוזנשטוק 👨🍳
תבנית 28
לעוגה :
2 שמנת מתוקה
250 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינת שמנת
80 גרם אינסטנט פודינג וניל
100 גרם סוכר
כף תמצית וניל איכותי
2 כפות גרדת לימון
לתחתית: 200 גרם לוטוס בסקויט
100 חמאה
למלית אוכמניות:
250 גרם אוכמניות קפואות או טריות
חצי כוס סוכר
כוס וחצי מים
כף וחצי קורנפלור
אופן הכנה :
מפוררים את הלוטוס
ממסים את החמאה מוסיפים ללוטוס
מרפדים את תחתית התבנית .ומכניסים למקרר .
בקערת מיקסר מקציפים שמנת וסוכר
עד קצפת יציבה.
מוסיפים את שאר החומרים עם מטרפה לא מהר עד שהכל אחיד וחלק יוצקים לתבנית עם הלוטוס מישרים ומכניסים למקפיא .
עכשיו האוכמניות:
בסיר קטן ממיסים סוכר עם מים מוסיפים את האוכמניות עד רתיחה מערבבים חצי כוס מים עם הקורנפלור ומוסיפים לסיר עד הסמכה .מקררים .
לקישוט הקצפת :
1 שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט פודינג
מקציפים ביחד .
מוציאים מהמקפיא את העוגה .
מקשטים בזילוף איך שאתם אוהבים
יוצקים את האוכמניות במרכז .
מכניסים למקרר לפחות שלוש שעות
בהצלחה ולא לשכוח לשתף 🌹🌹🙏🙏
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518