תבנית 24סיימ.
לתחתית.
חצי שרוול פתי בר טחון דק
50גר חמאה מומסת
חצי כוס אגוזי מלך טחון
לבלילת גבינה:
5ביצים להוציא בחוץ שיהיו חמים
750גר גבינה לבנה
1שמנת חמוצה
גרידה מלימון
כוס וחצי סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1פודינג וניל
3כפות קורנפלור
לציפוי:
1שמנת מתוקה
4כפות ממרח פסקזמן
כוס חלב
1פודינג וניל
הכנה:
בסיס:
טוחנים פתי בר עם אגוזי מלך מוסיפים חמאה מערבבים שיצאו פירורים מישרים בתבנית
מחממים תנור ל200מעלות מכנסים לתנור תבניץ ים בסיס ואופים 10דק .
מכינים בלילה גבינות
מקצפים חלבונים עם כוס סוכר ותמצית וניל לקרם יציב.
חלמונים מקצפים עם חצי כוס סוכר ותמצית וניל מוסיפים גבינות מגרדים לימון מוסיפים פודינג וניל וקורנפלור מערבבים טוב שלא יהיו גושים מקפלים בתנועות קיפול קרם חלבונים מערבבים מוצאים תבנית מהתנור ושופכים בלילה של גבינה על הבסיס ולתנור לא מנמכים חום על 200מעלות 10דק. אחר כך מורידים חום ל160 מעלות לשעה .
מכבים תנור ונותנים לעוגה להיתקרר בתנור בערך שעה לא לפתוח תנור כשמתקררת וגם במשך האפייה .
מוצאים מקררים עוד בחוץ .
מכינים קרם פסקזמן:
מקצפים שמנת מתוקה עם חלב ופודינג כשקרם יציב מוסיפים פסקזמן מערבבים .מורחים על העוגה.
אני חלקתי את הקרם הלבן לקחתי רבע לזילוף עם פרחים .ומקררים עוגה במקרר ל שעתיים שלוש
בתאבון.