בסיס
חצי שרוול פתיבר טחון
50 גר חמאה מומסת
מלית.
750 גר גבינה לבנה
7 כפות סוכר
2 כפות קמח
2 ביצים L
חצי כוס שמנת מתוקה
לקרם קפוצ'ינו.
1 פודינג וניל
2 כוסות אספרסו חם
2 כפיות סוכר
רבע כוס שמנת מתוקה
בסיס.
מערבבים פתיבר עם חמאה מיישרים בתבנית 24סיימ .
מחממים תנור ל170 .ואופים 10דק.
לוקחים קערה שמים גבינה ביצים סוכר קמח שמנת מתוקה מערבבים מוצאים תבנית ושופכים בלילה גבינה מעל הבסיס ולתנור לשעה וחצי. מקררים בתנור .מוצאים ממשכים לקרר בחוץ .
ציפוי .
לוקחים קערה שמים אספרסו חלב ופודינג ומקצפים ידני עד שבלילה סמיכה.ושופחים על העוגה ולמקרר .
אפשר לזלף עם קרם או לקחת פתיבר ואגוזים לטחון ולפזר בצדדים .ולמקרר.