Share with:


חלבי

אופן הכנה

טעימה כמעט כל שבת אני מכינה אותה

לבצק פריך
200גר חמאה
חצי כוס סוכר
ביצה
3כוסות קמח תופח

לשטרויזל
100גר חמאה
חצי כוס סוכר
כוס קמח תופח

למלית גבינה
900גר גבינה לבנה 5%
לגרד מלימון אחד קליפה
כוס סוכר
4ביצים
2כפות פודינג וניל

הבצק
מערבבים חמאה וסוכר עד הומנגניות.מוסיפים ביצה ומחצית מהקמח ומערבבים קצרות. מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים עד אחידות.מעבירים למקרר לחצי שעה.

שטרויזל.
מערבבים את חמאה והסוכר במעבד מזון .מוסיפים את קמח ומערבבים קצרות מאוד ,עד לקבל תערובת פירורית.

מלית גבינה.
מערבבים את כל החומרים בקערה. כולל גרידת לימון
מוצאים את הבצק מקירור ומרדדים לעובי חצי סיימ מניחים בתבנית .מוזגים את מלית ומפזרים את שטרויזל .
אופים ב-160 מעלות עד שעה בודקים עם קיסם עד שיוצא יבש.
תבנית 32סיימ אורך 26סיימ רוחב ו5סיימ גובה.למקרר

עוגת גבינה עם שטרויזל
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים