מצרכים הדרושים לתחתית
200 גרם ביסקוויטים לוטוס טחונים
100גרם חמאה מומסת
למלית:
2 שמנת מתוקה
2 גבינות 9%
1כוס סוכר
2 שקיות ג'לטין
לציפוי:
1 חבילת תותים 500גרם קפואים או טריים בעונה
1 שקית ג'לי תותים
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה לתחתית
1)מערבבים את הפירורי לוטוס עם החמאה המומסת
ומסדרים על טבעת אפייה מרופדת בתחתית בנייר אפייה בקוטר 24ס"מ ??ומכניסים לתנור שחומם מראש
ל180 מעלות ואופים כ10 דק
2) המלית:
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם הסוכר עד לקצפת יציבה ומכינים את הג'לטין לפי הוראות הקופסה מקררים ושופכים לתערובת הגבינה ונערבב בתנועת קיפול
3) מוסיפים לתערובת הגבינה את הקצפת ושוב מערבבים בעדינות
4) מניחים שקף סביב טבעת ומסדרים תותים חתוך לחצי סביב ויוצקים את התערובת הגבינה ומכניסים למקפיא לשעה
5) מניחים תותים בצורת עיגול על העוגה ומכינים את הג'לי תות ושופכים ומכניסים לקירור ליציבות לשעה
6) מקציפים 1 שמנת + 1פודינג וניל + חצי כוס חלב עד ליציבות ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים
ולמקפיא לשעה לפחות
Jacqueline fadelon