Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס ולפירורים
2 כוסות קמח תופח
200 חמאה קרה
3 חלמונים
2 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
במעבד מזון קמח סוכר וניל וחמאה לעבד עד לפירורים להוסיף את החלמונים עד לבצק יציב.
חצי מכמות הבצק לשטח על בסיס 26 להדק היטב את החצי השני בתבנית מאורכת
לאפות 180 מע כ25 דק.לקרר

למלוי הגבינה
500 גר גבינה לבנה 5%
2 שמנת חמוצה
2 שמנת מתוקה
2 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
כוס חלב
שקית 14 גר גלטין ממוס בחצי כוס מים
3 כפות אינסטנט פודינג וניל

להקציף שמנת עם חלב ואינסטנט לקצף יציב
לערבב את הגבינה השמנת חמוצה סוכר לערבב היטב להוסיף את הגלטין שהמסנו אותו לנוזל . להוסיף לגבינות.לשפוך על הבצק למקפיא לשעה.
עם מזלג לגרר היטב את הבצק שנשאר בתבנית המאורכת לפירורים.להוציא העוגה לפזר את הפירורים מלמעלה . לקשט מה שאוהבים למקרר שוב לפחות ל3 שעות..

עוגת גבינה פירורים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים