מצרכים לתבנית קטנה 22'
לבסיס:
3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן
למילוי:
3 גבינה לבנה רגילה
3/4 כוס סוכר
2 כפות מלאות פודינג וניל
3 בצים שלמות
מעט גרידת לימון
אופן ההכנה:
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים
לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומניחים בצד (לפיזור מלמעלה)
את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה בינוני
הכנת מילוי גבינה:
בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים היטב לאיחוד בעזרת כף בלבד !
יוצקים את הבלילה על שכבת הבצק ומשטחים
מעל שכבת הבלילה מפזרים את כוס הפירורים ששמרנו בצד
מכניסים לתנור שחומם מראש על חום 180 מעלות למשך 45 עד 50 דקות. או עד להזהבה נאה .
כשהעוגה יוצאת מהתנור היא עדיין רוטטת ובה בסדר .אחרי קירור היא מתייצבת !
באהבה ❤️