לבסיס ולפירורים :
1 חבילת עוגיות יין טחונות 380 גרם
200 גרם חמאה מומסת
מוסיפים את פירורי העוגיות לחמאה המומסת בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת פירורים מצופים בחמאה שומרים בצד כוס מהפירורים לציפוי ואת השאר משטחים בתבנית קוטר 22
למילוי גבינה :
500 מ'ל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים
500 גרם גבינה לבנה
מעורבבים עם
6 כפות סוכר
מורחים את מילוי הגבינה מעל הבסיס
מפזרים את הפירורים מעל מכניסים לקירור ל 24 שעות
כמה פשוט טעים
מועדים לשמחה
אסתי זוהר ♥️