Share with:


חלבי

אופן הכנה

250 גרם פתיבר
70 גרם חמאה מומסת
500 גרם גבינה לבנה 5%
קופסה מסקרפונה של גד
100 גרם אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
1.5 שמנת מתוקה
תמצית וניל
גרדת לימון מלימון אחד

אופן הכנה:
תבנית 26
גורסים את הפתי בר
מוציאים שליש בצד
ב 2/3 מוסיפים את החמאה
מערבבים.
ומרפדים את תחתית התבנית.
מכניסים למקרר.
עכשיו נעשה את המלית.
מקציפים את השמנת עם הפודינג לקצפת יציבה.
מוסיפים את שאר החומרים לתערובת חלקה ללא גושים.
יוצקים לתבנית מיישרים מפזרים את שאר הפתי בר מכניסים למקרר ל3 שעות.
בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

עוגת גבינה פירורים מסקרפונה מטורפת 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים